online schilderles

Ik geef nu online schilderles. Je krijgt elke week een teken en of schilderopdracht die je uitdaagt. Het blijkt een groot succes te zijn. Daarom start ik nóg een groep.

Je werkt o.a. met potlood, kleurpotlood, houtskool inkt, verf, en collage. En dat doe je dan gewoon lekker thuis in je eigen tempo. Je leert ook op een andere manier te tekenen nl. door waar te nemen zonder je hoofd te gebruiken. 

 

Het is een bijzonder ontspannen, meditatieve manier van leren tekenen en schilderen ook voor mensen die denken dat ze het niet kunnen… 

JE KAN JE NU INSCHRIJVEN VOOR 2 MAANDEN LES.

Je krijgt van mij elke week een video waarin ik uitleg hoe de opdracht gaat. Je kan je werk dan delen in de online groep zodat ik je kan coachen en je vragen kan beantwoorden en iedereen geïnspireerd raakt door elkaar. 

Bij mijn lessen staat naast techniek vooral het ontwikkelen van je creatieve proces centraal. Daarbij gebruik ik meditatie technieken om uit je hoofd te komen waardoor je je vrijer voelt om dat te doen wat nodig is.

 

Om je hierin nog extra te begeleiden krijg je oefeningen om nog dichter bij jezelf te blijven. Door mij ingesproken geleide meditaties, aarding- en ademhalingsoefeningen en alles wat zorgt dat je je telkens vrijer gaat voelen als mens en als schilder.

 

Je krijgt daarom elke maand een audiobestand die je naar hartelust kan beluisteren en kan gebruiken voordat je aan een oefening begint of wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken.

Ben je ook zo benieuwd? 

Stuur me een bericht of       als je interesse hebt.

NU: Proefperiode: 2 maanden € 40,00

       *Je krijgt elke week een opdracht per video via WhatsApp. Als je  die uitgevoerd hebt kun je deze in de groep delen zodat 

        we ieders werk kunnen bespreken en zo zie je ook hoe de medecursisten met de opdracht zijn omgegaan.

       *Elke maand stuur ik je een audiobestand met een heerlijke meditatie.

Wil je meer begeleiding? Dan spreken we een online-sessie af. Wil je individueel dus niet in de groep? Dat kan ook.

Na deze  2 maanden starten we weer half september en dan gaan we over op een jaarabonnement in combinatie met workshops in mijn atelier of buiten.