online schilderles

10 online art lessen € 100 incl. btw

van 12 september 2021

tot 12 december 2021

Wat gaan we doen?

Leren experimenteren, je grenzen opzoeken, je leren uiten, je eigen stijl ontdekken, tekenen en schilderen als een ontspanningsbron zien i p v een op resultaat berustende bezigheid. Herwin je vrijheid via het schilderen. Spelen met verf. Word weer onbevangen als een kind. Ontdoe je van al je restricties. Kom in een flow met jezelf waardoor je drukke hoofd en stemmetjes geen vat meer op je hebben en je zult verrast worden door wat er uit je vingers stroomt.  

 

Wat levert het je op?

Helemaal mogen zijn wie je bent, miljoen fouten mogen maken, super gefrustreerd raken, lachen daarover... , plezier hebben met wat je doet en dan trots zijn op jezelf met wat je ontdekt. Jezelf durven verrassen is oude gewoontes loslaten. Een reis om meer in de stroom te komen met jezelf en alles en iedereen.

          Je kan je nu inschrijven!

        Stuur me een bericht of          als je interesse hebt.

Vanaf 12 september beginnen de Online Art beginners lessen weer. Ik heb er vreselijk veel zin in om deze lessen te maken en te geven. Lessen met nog meer hernieuwde inzichten passend bij deze tijd van naar binnen gaan. Deze tijd waarin alles op zijn kop staat kunnen we niets anders dan dicht bij onszelf blijven en nieuwe waardes in onszelf aanboren.

Elke week krijg je een videoles met opdrachten en begeleiding, inspiratie, bemoedigende woorden,  tips & trics en alles om jou vrij en ontspannen te leren werken. 

Mijn lessen zijn er voor om je te inspireren en zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en de uitdaging aangaat. Ik maak kleine groepjes van 5 personen waardoor je ook elkaar kan motiveren.  Je stelt in deze groep al je vragen waar je hulp bij nodig hebt. Het gaat vooral om het DOEN en niet of het mooi is.

      

Hoe gaat dat in z'n werk?

Je krijgt van mij video's waarin ik uitleg hoe de opdracht gaat. Je kan je werk dan delen in een WhatsApp groep waar ik je aan toevoeg. Zo kan ik je coachen en je vragen beantwoorden en kan iedereen geïnspireerd raken door elkaar.  Je voert de opdrachten uit wanneer jij er tijd voor hebt.

 

Deze lessen kan je combineren met een privéles als je alle aandacht wil en goed op weg wil worden geholpen, of met mijn workshops in mijn atelier in Amsterdam (met mooi weer buiten in onze tuin). Deze workshops kondig ik op tijd aan. 

Ook geven wij deze zomer weer schilderweken in de Bourgogne.