top of page

     online schilderles

 

5 Online art classes portret schilderen. 

Wanneer?

 Start: 24 maart tot en met 21 april 2024 - 5 weken lang elke week een videoles.

 

Voor wie?

Voor iedereen die meer creativiteit in zijn/haar leven wilt. Voor de beginner en ook voor de gevorderde die op een andere manier willen creëren.

Hoe?

Je krijgt elke week een link voor mijn Art class met inspirerende opdrachten en begeleiding, tussendoor extra inspiratie, bemoedigende woorden,  tips & tricks en alles om jou vrij en ontspannen te leren werken.  Je kan via een eigen klein en veilig klasje in een WhatsApp-groep je gemaakte opdracht versturen en al je vragen over de opdrachten aan me stellen.  

Wat ga je doen?

Ik ga je in stappen leren om portret te leren tekenen en schilderen via potlood en houtskool en wat opdrachten om je vrijer te maken gaan we over op het schilderen. Leren tekenen is leren kijken. Ik leer je op een andere manier waarnemen. Het is een ontspannen manier van tekenen waardoor je ziet wat er werkelijk is en niet wat je denkt dat er is. Hierdoor kom je in een ontspanning waardoor er veel meer creativiteit kan ontstaan en jezelf kan ombuigen in een vrijer en kunstzinniger mens.  Dit zijn nog maar 5 lessen maar ik heb er nog vééeel meer. : )

Wat levert het je op?

Je creativiteit ontwikkelen is dat wat ons als mens doet groeien in zelfvertrouwen, helemaal mogen zijn wie je bent, plezier hebben met wat je doet, in het NU zijn, spelen... zonder druk waardoor het ook heel stress regulerend is. Creëeren is helend, het helpt je in je eigen kracht te komen. Jezelf nog beter te leren kennen en aanvaarden.

Hoe kan je meedoen?

Je stuurt mij een bericht  als je mee wilt doen. Ik stuur een lijstje met wat je het handigst kan aanschaffen.  Je komt in een klasje in een WhatsApp groep en ontvangt elke week een video Art Class. Je kan een week over je opdrachten doen. Als je je opdracht af hebt maak je een foto van je werk en deel je die met mij in de groep en kun je  al je vragen stellen. Zo werkt de groep ondersteunend en kan je elkaar inspireren. Vele gingen je voor die op deze manier weer zijn gaan schilderen en tekenen en bij mij workshops komen doen.

Deze lessen kan je combineren met een privé sessie  als je goed op weg wilt worden geholpen of met de workshops die ik geef in mijn atelier in Amsterdam. 

Ook geven wij elke zomer een schilderweek in de Franse Bourgogne.

Kosten: 5 lessen € 60,00  (incl.21%btw)

         Liefs,

   

barbara.jpg

Reviews:

 

IMG_9486.jpg

Ik heb genoten van je filmpjes

Bar! En heel veel opgestoken en het 

heeft me een flinke duw gegeven

om niet bang te zijn om fouten te maken. Veel leuker om zo in het leven te staan.

Tot de volgende reeks lessen

X  S. de Kaay

 

Ik heb genoten van al je lessen en de inspiratie die dat bracht Barbara. Tot de volgende reeks lessen...   

C. de Ruiter

Dank je wel voor al je mooie lessen so far Bar.

Ik zal steeds tekeningen blijven maken want dat is idd heel leuk! 

En dank aan een ieder voor de leuke online groep!   

T. Tarcy

Wat inspirerend zo n online groep, heel leuk en bijzondere sfeer zonder dat we elkaar live hebben ontmoet. Dank voor je zeer leuke en leerzame lessen! 

F. Begemann

Wat een inspirerende lessen Barbara! Heerlijk. Ik ben weer gemotiveerd om zelf te gaan schilderen en ik kom graag een workshop doen en wie weet kom ik naar Frankrijk. 

S. Vrins

bottom of page