online schilderles

Ik geef online teken- en schilderles. Je krijgt elke week een speelse teken en of schilderopdracht. 

Je werkt o.a. met potlood, kleurpotlood, houtskool inkt, verf, en collage. En dat doe je dan gewoon lekker thuis in je eigen tempo. Je leert ook op een andere manier te tekenen nl. door waar te nemen zonder je hoofd te gebruiken. En dat is een zeer ontspannende manier van tekenen waardoor je lekker zen wordt.

 

Het is een bijzonder laagdrempelige manier van leren tekenen en schilderen ook voor mensen die denken dat ze het niet kunnen… 

JE KAN JE NU INSCHRIJVEN 

van Juli tot september 8 lessen € 40   of

van juli tot en met december 10 online lessen voor € 50,-.

Je krijgt van mij video's waarin ik uitleg hoe de opdracht gaat. Je kan je werk dan delen in de online groep zodat ik je kan coachen en je vragen kan beantwoorden en iedereen geïnspireerd raakt door elkaar. 

Bij mijn lessen staat naast techniek vooral het ontwikkelen van je creatieve proces centraal. 

 

Om je hierin nog extra te begeleiden krijg je oefeningen om nog dichter bij jezelf te blijven. Door mij ingesproken geleide meditaties, aarding- en ademhalingsoefeningen en alles wat zorgt dat je je telkens vrijer gaat voelen als mens en als schilder.

 

Je krijgt daarom elke maand een audiobestand die je naar hartelust kan beluisteren en kan gebruiken voordat je aan een oefening begint of wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken.

Ben je ook zo benieuwd? 

Stuur me een bericht of       als je interesse hebt.

 

 

Wil je meer begeleiding? Dan spreken we een online-sessie af. Wil je individueel dus niet in de groep? Dat kan ook.

Na deze  2 maanden krijgen jullie òm de week één les zodat je iets meer tijd hebt om aan een opdracht te werken.

We starten na de zomer in de tweede week van september tot half december 2020. Dit zijn 8 lessen.

Deze lessen kan je combineren met mijn thema-workshops in mijn atelier of met mooi weer buiten. Deze workshops kondig ik op tijd aan.