online schilderles

online video les

 

          10 Online art classes met begeleiding vanaf 17 september € 95,-

Elke week krijg je een link naar een videoles met opdrachten en begeleiding, inspiratie, bemoedigende woorden,  tips & tricks en alles om jou vrij en ontspannen te leren werken. Je kunt het ook meditatief noemen. Je maakt deel uit van een WhatsApp klasje waar ik je in een veilige setting begeleid. Voor de beginners en zeker ook voor  gevorderden die op een andere manier willen leren werken.

 

Wat ga je doen?

Leren tekenen is leren kijken. Ik leer je op een andere manier waarnemen. Het is een ontspannen manier van tekenen waardoor je ziet wat er werkelijk is en niet wat je denkt dat er is. Hierdoor kom je in een ontspanning waardoor er veel meer creativiteit kan ontstaan en jezelf kan ombuigen in een vrijer en kunstzinniger mens. 

 

Ik leer je allerlei schildertechnieken en we werken met verschillende materialen zoals Acrylverf, potlood, ecoline, houtskool en krijt. 

Wat levert het je op?

Helemaal mogen zijn wie je bent, miljoen fouten mogen maken, af en toe lekker gefrustreerd raken, hard lachen daarover... , plezier hebben met wat je doet en dan trots zijn op jezelf met wat je ontdekt. En vooral trots zijn dat je deze nieuwe ervaringen aangaat. Jezelf durven verrassen is lef om los te laten. Een reis om meer in de stroom te komen met jezelf.

      

Hoe kan je meedoen?

Je stuurt mij een bericht  als je mee wilt doen. Ik stuur een lijstje met wat je het handigst kan aanschaffen en je krijgt daarna vanaf 17 september tot en met 26 november elke week van mij een Art Class toegestuurd.  Je mag je opdrachten doen wanneer jij er tijd voor hebt. Je maakt een foto van je werk en je deelt het in de groep zo kan iedereen elkaar inspireren en ook kun je  al je vragen stellen in je WhatsApp klasje. Ben je al enthousiast?!  Leuk als je meedoet.

Hartelijke groet, 

 

Deze lessen kan je combineren met een privéles als je goed op weg wil worden geholpen, of met mijn workshops in mijn atelier in Amsterdam (met mooi weer buiten in onze tuin). Deze workshops kondig ik op tijd aan. 

Ook geven wij elke zomer schilderweken in de Franse Bourgogne. 

Reviews:

Ik heb veel op gestoken. Het 'Loslaten' begint te bezinken. En de lessen over 'waarnemen' was voor mij een echte eyeopener. Bedankt voor je mooie lessen Barbara!

I. Hendriks

Dank je wel voor al je mooie lessen so far Bar. Ik zal steeds tekeningen blijven maken want dat is idd heel leuk!  En dank aan een ieder voor de leuke online groep!   

T. Tarcy

Ik heb genoten van al je lessen en de inspiratie die dat bracht Barbara. Tot de volgende reeks lessen...   

C. de Ruiter

Wat inspirerend zo n online groep, heel leuk en bijzondere sfeer zonder dat we elkaar live hebben ontmoet. Dank voor je zeer leuke en leerzame lessen! 

F. Begemann

Wat een inspirerende lessen Barbara! Heerlijk. Ik ben weer gemotiveerd om zelf te gaan schilderen en ik kom graag een workshop doen en wie weet kom ik naar Frankrijk. 

S. Vrins

barbara.jpg