top of page

Kunstkaarten 

Ik heb 3 series kunstkaarten sets van mijn schilderijen gemaakt.
Je kunt ze online bij me bestellen door op te geven welke sets je wilt en hoeveel én het adres waar ik het naar toe mag sturen. Ik stuur je een betaal verzoekje.

 

 Purity Reeks

Het zijn 8 glossy kaarten van mijn schilderijen. Purity heb ik ze genoemd omdat het over kwetsbaarheid en zachtheid gaat.

Omdat veel mensen graag mijn schilderijen wilden hebben (lucky me!) en ik ze al verkocht had, heb ik deze kaarten laten drukken zodat op deze manier iedereen ervan kan genieten. Je kunt ze inlijsten (Leuk!) versturen - helemaal leuk of het hele setje kado geven. 

€ 17,50

Geniet ervan!

Nature Rocks reeks

Het zijn 5 kaarten van een selectie van mijn Sjamanistische Krachtdieren- en Veren schilderijen waarvan ik prints heb gemaakt.

Volgens de oude tradities, bijvoorbeeld de indianen, krijgen we bij onze geboorte een krachtdier mee en geeft ons wanneer nodig kracht. Het dier begeleidt je je hele leven.

 

Als je je intuïtief aangetrokken voelt tot een bepaald dier dan heeft deze je vaak wat te vertellen. Zo ook met de veren van vogels zij staan voor vrijheid, veerkracht, zachtheid en elke vogelsoort brengt weer iets anders. De veren vond ik letterlijk op mijn pad juist toen ik ze nodig had en besloot er schilderijen van te maken zodat ik hun magie kon door geven.

 

Ik heb deze ook in het groot als print. Los kan ik ze versturen en ingelijst zijn ze in mijn galerie te krijgen.

 

De Kaartenset stuur ik naar je toe.

€ 9,50  excl. verzendkosten

Geniet ervan!

Feminine Power 

Het zijn schilderijen die ik in de loop der jaren gemaakt heb die over het vrouw zijn gaan. De kracht, de zachte kracht, de kwetsbaarheid. Het zijn soms grote doeken en soms vraagt een kleiner doek om een wat kleiner ingetogen beeld. 

Op Kunstkaart formaat doen ze het heel goed en kan je ze versturen of inlijsten of kado doen aan iemand.

 

Dit zijn 8 kaarten glossy (maar niet te glossy) afgedrukt voor

€ 17,50 

bottom of page