IMG_3827
IMG_3820
schilderweek Frankrijk
IMG_3823
IMG_3824
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
IMG_3825
IMG_0198
IMG_3837
IMG_3831
IMG_0547
IMG_3838
Overnachting Schilderweek
schilderweek Frankrijk
IMG_6998
SCHILDERWEEK FRANKRIJK

SCHILDERWEEK FRANKRIJK

 

Een week helemaal voor jezelf. Heerlijk met je schildersezel midden in de natuur.  Het landschap is prachtig en alles is even pittoresk. 

 

Wij organiseren de aankomende zomer van 2022 weer schilderweken en wel op: zondag 26 juni tot en met zondag 3 juli 2022 en  zondag 21 augustus tot en met zondag 28 augustus 2022 een schilderweek in de Franse Bourgogne. 

Om je even lekker enthousiast te maken:

Je verblijft in een super leuke gîte waar je compleet verzorgd wordt.  We beginnen de dag met een meditatie heerlijk in het gras, zodat je helemaal relaxed en met een goede focus de dag kan beginnen. Tot de lunch schilderen we op mooie plekken in dorpjes en midden in de natuur. Na de lunch kan je lekker doorgaan met schilderen of doen waar je zin in hebt. Wandelingen maken je laten inspireren door de natuur en de schoonheid om je heen. Zwemmen in het meer of de mooie middeleeuwse steden en dorpen in de buurt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Vézelay. In het weekend kan je de beroemde 'vide-greniers' en brocantes (rommel marktjes) in de buurt verkennen.

 

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar, in de middag een verkwikkende lunch en we sluiten de lesdag af met een nabespreking van ons werk met een borrel met daarna een lekker Frans drie gangen diner.

Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al wat schilder ervaring hebt dan zit je heel goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Een week van niets anders aan je hoofd, veel schilderervaring op doen, zen momenten beleven, heerlijk eten en veel lol hebben met elkaar. 

Je neemt je eigen verf en kwasten en een groot formaat teken/schilderpapieren blok mee. Uiteraard krijg je hierover nog alle details te horen.

Ben je al enthousiast en wil je nu al graag mee en of meer informatie dan kan je me een bericht sturen. Er zijn al veel aanmeldingen dus wacht niet te lang.

De kosten zijn € 945,-   inclusief 7 nachten, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, 5 dagen schildercursus, meditaties, en de beschikking over een veldezel en alles wat ik vergeten ben op te noemen.

Alles wat je meer wilt weten kun je me vragen.

Lieve groet,  Barbara

 

Wat een waanzinnige mooie leuk fijne week. Ik heb het zo fijn gehad en dat dankzij jullie! Ik ga graag nog een keer mee! Nu de online lessen! Ook leuk!

Barbara wat was het een bijzondere week. Jouw humor is onmisbaar!! En ik wil heel graag weer terug!

Bar ik heb een fantastische bijzondere liefdevolle inspirerende week bij jou op een heel bijzondere plek gehad! Dank Dank Dank

Ik straal nog volop van deze bijzondere week samen!

Ik kijk terug op een fantastische liefdevolle week die ik niet had willen missen! Dank je wel Barbara & Kester

We  zijn de schilderweek nog eens heerlijk aan het overdenken... Barbara wat was het leuk en wat heb je ons laten kennis maken met een fantastische plek in de Bourgogne. We hebben er allebei zeer van genoten. Echt een top week zo met elkaar!!! Ook dankzij Kester en Gilberthe. 

ik ben weer thuis maar wil zo weer terug!

Gilberthe wat heb je een prachtige gîte en wat hebben we heerlijk van je kookkunsten genoten. Ook jij hebt ons een bijzondere mooie week op een prachtige plek gegeven. Heel veel dank!

Hey Barbara & Kester! Ik wilde jullie alleen maar enorm bedanken voor de enorme fijne week met zoveel mooie momenten! Voor mij viel alles op zijn plek en was het bijna magical! Voel me nu helemaal Woaaaah!!