top of page
IMG_3827
IMG_3820
schilderweek Frankrijk
IMG_3823
IMG_3824
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
IMG_3825
IMG_0198
IMG_3837
IMG_3831
IMG_0547
IMG_3838
Overnachting Schilderweek
schilderweek Frankrijk
IMG_6998
SCHILDERWEEK FRANKRIJK

SCHILDERWEEK FRANKRIJK

 

Een week helemaal voor jezelf. Onthaasten, geïnspireerd en opgeladen worden. Heerlijk met je schildersezel midden in de natuur.  Het landschap is prachtig en alles is even pittoresk. 

 

Wij organiseren de aankomende zomer van 2024 weer eeschilderweek en wanneer dat moet ik nog plannen... hou deze site in de gaten....of stuur me een bericht om op de hoogte gehouden te worden.

Om je even alvast lekker enthousiast te maken:

Je wordt compleet verzorgd.  We beginnen de dag met een meditatie heerlijk in het gras, zodat je helemaal relaxed en met een goede focus de dag kan beginnen. Tot de lunch schilderen we rond het huis en op mooie plekken in dorpjes en midden in de natuur. Na de lunch kan je lekker doorgaan met schilderen of doen waar je zin in hebt. Wandelingen maken je laten inspireren door de natuur en de schoonheid om je heen. Mooie middeleeuwse steden en dorpen in de buurt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Vézelay. In het weekend kan je de beroemde brocantes (rommel marktjes) in de buurt verkennen.

 

Er wordt heerlijk en gezond gekookt en in de ochtend staat er uiteraard een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al wat schilder ervaring hebt dan zit je heel goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Je leert je eigen stijl te ontdekken, op een andere manier leren waarnemen en dus ook tekenen en schilderen. Alles in de ontspanning waardoor je jezelf oplaad. Een week van niets anders aan je hoofd, veel schilderervaring op doen, zen momenten beleven, heerlijk eten en veel lol hebben met elkaar. 

Je neemt je eigen verf en kwasten en een groot formaat teken/schilderpapieren blok mee. Uiteraard krijg je hierover nog alle details te horen.

Ben je al enthousiast en wil je nu al graag mee en of meer informatie dan kan je me een bericht sturen. Er is altijd veel animo dus wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen.

De kosten zijn 1045,-   inclusief 7 nachten, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, 5 dagen schildercursus, meditaties, en de beschikking over een veldezel en alles wat ik vergeten ben op te noemen.

Alles wat je meer wilt weten kun je me vragen.

Lieve groet,  Barbara

 

Ik straal nog volop van deze bijzondere week samen!

Bar ik heb een fantastische bijzondere liefdevolle inspirerende week bij jou op een heel bijzondere plek gehad! Dank Dank Dank

Hey Barbara & Kester! Ik wilde jullie alleen maar enorm bedanken voor de enorme fijne week met zoveel mooie momenten! Voor mij viel alles op zijn plek en was het bijna magical! Voel me nu helemaal Woaaaah!!

Barbara wat was het een bijzondere week. Jouw humor is onmisbaar!! En ik wil heel graag weer terug!

Ik kijk terug op een fantastische liefdevolle week die ik niet had willen missen! Dank je wel Barbara & Kester

Wat een waanzinnige mooie leuk fijne week. Ik heb het zo fijn gehad en dat dankzij jullie! Ik ga graag nog een keer mee! Nu de online lessen! Ook leuk!

We  zijn de schilderweek nog eens heerlijk aan het overdenken... Barbara wat was het leuk en wat heb je ons laten kennis maken met een fantastische plek in de Bourgogne. We hebben er allebei zeer van genoten. Echt een top week zo met elkaar!! Ook dankzij Kester. 

Gilberthe wat heb je een prachtige gîte en wat hebben we heerlijk van je kookkunsten genoten. Ook jij hebt ons een bijzondere mooie week op een prachtige plek gegeven. Heel veel dank!

ik ben weer thuis maar wil zo weer terug!

bottom of page