IMG_3823
IMG_3827
IMG_3820
IMG_3825
IMG_3823
IMG_3824
IMG_0198
IMG_3837
IMG_3831
IMG_3838
Overnachting Schilderweek
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
schilderen in de tuin in Frankrijk
IMG_6998
SCHILDERWEEK FRANKRIJK
IMG_0547
IMG_0764
IMG_2125
IMG_9157
IMG_7318
IMG_1871

SCHILDERWEEK FRANKRIJK

 

Een week helemaal voor jezelf. Heerlijk met je schildersezel midden in de natuur.  Het landschap is prachtig en alles is even pittoresk. 

 

Wij organiseren deze zomer van  zondag 23 augustus tot zondag 30 augustus een schilderweek in de Franse Bourgogne. 

Om je even lekker enthousiast te maken:

Je verblijft in een super leuke gîte waar je compleet verzorgd wordt.  We beginnen de dag met een meditatie heerlijk in het gras, zodat je helemaal relaxed en met een goede focus de dag kan beginnen. Tot de lunch schilderen we op mooie plekken in dorpjes en midden in de natuur. Na de lunch kan je lekker doorgaan met schilderen of doen waar je zin in hebt. Wandelingen maken je laten inspireren door de natuur en de schoonheid om je heen. Zwemmen in het meer of de mooie middeleeuwse steden en dorpen in de buurt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Vézelay. In het weekend kan je de beroemde 'vide-greniers' en brocantes (rommel marktjes) in de buurt verkennen. s' Avonds wordt er een lekker Frans drie gangen diner voor je gekookt bij de gîte en in de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar. De lunch is bij de gîte of waar we op dat moment zijn; ergens temidden van de natuur, of bij ons huis. We sluiten de dag af met een nabespreking van ons werk en een borrel.

Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al wat schilder ervaring hebt dan zit je heel goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Een week van niets anders aan je hoofd, veel schilderervaring op doen, zen momenten beleven en veel lol hebben met elkaar. 

Je neemt je eigen verf en kwasten en een groot formaat teken/schilderpapieren blok mee. Uiteraard krijg je hierover nog alle details te horen.

Ben je al enthousiast en wil je nu al graag mee en of meer informatie dan kan je me een bericht sturen. 

De kosten zijn € 845,-   inclusief 7 nachten, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, 5 dagen schildercursus, meditaties, en de beschikking over een veldezel en alles wat ik vergeten ben op te noemen.