IMG_3827
IMG_3820
schilderweek Frankrijk
IMG_3823
IMG_3824
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
schilderweek Frankrijk
IMG_3825
IMG_0198
IMG_3837
IMG_3831
IMG_0547
IMG_3838
Overnachting Schilderweek
schilderweek Frankrijk
IMG_6998
SCHILDERWEEK FRANKRIJK

SCHILDERWEEK FRANKRIJK

 

Een week helemaal voor jezelf. Heerlijk met je schildersezel midden in de natuur.  Het landschap is prachtig en alles is even pittoresk. 

 

Wij organiseren deze zomer van zondag 20 juni tot en met zondag 27 juni en  zondag 22 augustus tot zondag 29 augustus 2021 een schilderweek in de Franse Bourgogne. 

Om je even lekker enthousiast te maken:

Je verblijft in een super leuke gîte waar je compleet verzorgd wordt.  We beginnen de dag met een meditatie heerlijk in het gras, zodat je helemaal relaxed en met een goede focus de dag kan beginnen. Tot de lunch schilderen we op mooie plekken in dorpjes en midden in de natuur. Na de lunch kan je lekker doorgaan met schilderen of doen waar je zin in hebt. Wandelingen maken je laten inspireren door de natuur en de schoonheid om je heen. Zwemmen in het meer of de mooie middeleeuwse steden en dorpen in de buurt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Vézelay. In het weekend kan je de beroemde 'vide-greniers' en brocantes (rommel marktjes) in de buurt verkennen.

 

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar, in de middag een verkwikkende lunch en we sluiten de lesdag af met een nabespreking van ons werk met een borrel met daarna een lekker Frans drie gangen diner.

Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al wat schilder ervaring hebt dan zit je heel goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Een week van niets anders aan je hoofd, veel schilderervaring op doen, zen momenten beleven, heerlijk eten en veel lol hebben met elkaar. 

Je neemt je eigen verf en kwasten en een groot formaat teken/schilderpapieren blok mee. Uiteraard krijg je hierover nog alle details te horen.

Ben je al enthousiast en wil je nu al graag mee en of meer informatie dan kan je me een bericht sturen. Er zijn al veel aanmeldingen dus wacht niet te lang.

De kosten zijn € 945,-   inclusief 7 nachten, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, 5 dagen schildercursus, meditaties, en de beschikking over een veldezel en alles wat ik vergeten ben op te noemen.

Alles wat je meer wilt weten kun je me vragen.

Lieve groet,

Barbara