top of page

SCHILDERWORKSHOP

Wil je graag leren schilderen, je creativiteit ontwikkelen en geïnspireerd raken?

 

Bij mijn lessen staat naast techniek vooral het ontwikkelen van je creatieve proces centraal. 

Je leert tekenen door waar te nemen zonder je hoofd te gebruiken. Daarvoor beginnen wij met een meditatie om uit dat hoofd te komen. Daarna leer ik je op een andere manier te tekenen.  En iedereen kan het. Het is een bijzonder ontspannen, meditatieve manier van tekenen ook voor mensen die denken dat ze het niet kunnen…  Wil je jezelf ook verrassen?

Daarnaast komen allerlei schildertechnieken en tekentechnieken aan bod. Hoe bouw je een schilderij op, kleuren mengen, gebruik van andere materialen zoals krijt en inkt, collagetechnieken, nou ja... eigenlijk te veel om op te noemen. Iedereen krijgt op zijn eigen niveau - of je nu beginner of gevorderd bent - individuele begeleiding. En alles zo veel mogelijk in rust zodat je in jezelf kan blijven. 

 

Kortom een heerlijke dag voor jezelf waarbij je je heerlijk oplaadt veel leert. Je wordt verzorgd met koffie of thee en heerlijke lunch op een van de mooiste plekjes in Amsterdam.

   

Ben je geïnteresseerd in een workshop met vrienden, familie of collega's ? Leuk! Stuur me dan een bericht dan stel ik er een op maat voor je samen.

Kosten: € 105,00 p.p.

Start:11.00 uur Einde: 16.00 uur
Inclusief alle materialen, koffie & thee en een biologische home made lunch.

De workshops zijn in mijn atelier in hartje centrum van Amsterdam aan de gracht.

En bij mooi weer in onze mooie grachtentuin. 

Lieve groet,

Barbara

 

Leuke ontvangst, inspirerende omgeving, geschilderd in práchtige tuin alsof we in Frankrijk waren. Barbara laat iedereen los z n gang gaan en blijft toch betrokken en geeft op respectvolle wijze tips en feedback. Heerlijke lunch ook! Een echt kadootje deze mooie dag. Dankjewel!  Lfs, P.

Het huis, de tuin en Barbara zelf geven heel  veel kriebels en inspiratie,dit met leuke mede

studenten ontstaan er een geweldige dag, ook door de zon. Wordt vervolgd! Groet, Jacqy

Teken- en schilderles van Barbara brengt vertrouwen om te klooien, te ontdekken en een eigen stijl te ontwikkelen.

Daarnaast zijn haar enthousiasme en goede timing voor aanvullingen heel erg fijn.

Ciao!  Marriu

Vandaag een geweldige mooie dag gehad bij je. Ik heb geleerd dat het goed is om fouten te maken en om meer los te laten. Dank je wel!

groeten, Ingrid

Ik heb vandaag een topdag gehad. Inspirerend en weer beter leren kijken. Barbara als er weer een workshop is, dan ben ik er weer graag bij!

Groetjes Angela

Wat leuk om deze workshop in real live te doen. Ik kijk er met veel plezier op terug. Wat een prachtige plek heb je daar Barbara. Je waant je bijna ergens anders, zo idyllisch! Dank voor de inspirerende mooie middag met fijne mensen. En wat een gaaf resultaat!

 


 

 

bottom of page