top of page

 

 

 

Scheppen is voor mij een levensbehoefte.  Ik vind het heerlijk om te maken wat mijn hart sneller doet kloppen. Het is een zoektocht naar de ware essentie. Het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt. De inspiratie komt zodra ik helemaal diep in mezelf kruip en het als het ware uit mijn vingers laat stromen op het doek. Dan gebeuren er wondertjes, die je niet kan bedenken. Mezelf over geven aan dat proces en in een flow te raken is heerlijk.

 

Het is tevens mijn roeping om anderen in hun proces te begeleiden zodat iedereen vrij mag zijn om te zijn wie hij is. Of je nu wel of niet kunstzinnig bezig bent - het is voor iedereen die even een zetje nodig heeft.

 

Welkom voor een privé sessies, workshop of doe mee met een  schilderweek in Frankrijk.

 

Waar ik exposeer vind u hier. En er staat ook af en toe wat van of over mij in de media.

Mijn atelier is tevens galerie en de lesruimte. In de zomer werken we buiten in onze grachtentuin - een oase van rust in het levendige centrum van Amsterdam. 

In Frankrijk heb ik ook een heerlijk atelier en omdat wij het daar zo inspirerend vinden willen we dat iedereen daar van kan genieten en organiseren wij in deze mooie omgeving schilderweken voor elk niveau.

Barbara Mascini met een print van haar Beer
bottom of page