SCHILDERWEEK FRANKRIJK

 

Een week helemaal voor jezelf. Heerlijk met je schildersezel midden in de natuur.  Het landschap is prachtig en alles is even pittoresk. 

 

Wij organiseren deze zomer in juni en september een schilderweek in de Franse Bourgogne. De exacte data volgen nog.

Mocht je nu al interesse hebben in een bepaalde periode laat het me weten.

Je verblijft in een super mooie bijzondere chambre d'hôte bij ons in de buurt.  We beginnen de dag met een meditatie heerlijk in het gras, zodat je helemaal relaxed de dag  kan beginnen. We maken wandelingen en laten ons inspireren door de natuur en de schoonheid om ons heen. We schilderen rond ons huis en op mooie locaties in dorpjes en in de natuur en we bezoeken 'vide greniers' (rommelmarktjes) in de buurt. s'Avonds wordt er lekker voor je gekookt en in de ochtend is er een lekker ontbijt. De lunch is waar we op dat moment zijn; ergens temidden van de natuur, of bij ons huis. 

Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al een ervaren schilder bent dan zit je goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Een week van niets anders aan je hoofd, veel ervaring op doen en veel lol hebben met elkaar. Wil je met iemand samen die niet schildert dan kan dat ook. Zij betalen dan een ander tarief.

Wij zorgen voor papier en doeken. Je neemt je eigen verf en kwasten mee.

Ben je al enthousiast en wil je nu al graag mee en of meer informatie dan kan je me een bericht sturen. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst.

De kosten zijn € ....- voor 6 dagen. Aankomst op zondag en vertrek op zaterdag.